Прочитај ми чланак

Караџић: Нисам чуо „Толе, лопове“ на дербију!

0

Tomislav-Karadzic-1

(Ало)
Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић прокоментарисао је што се током 144. “вечитог дербија” са северне трибине стадиона у Хумској мање него иначе чуло стандардно скандирање “Толе, лопове”. Тај “слоган” се у 90. минуту, вероватно у ироничном тону, чуо са јужног дела стадиона.

– Искрено да вам кажем, песму “Толе, лопове” нисам чуо у суботу на стадиону. Рекли су ми да је певају “делије” у једном тренутку, али у оној галами слабо се чула. Сигурно да ми не прија кад је чујем и да ме радује што се све мање пева – рекао је Караџић за “Ало”, и додао:

– Нема шта, момци су коначно схватили оно што сам ја причао пре неколико година – да је Јелен Суперлига једно од најрегуларнијих такмичења у Европи. Неизвесност у шампионату и податак да нема притужби на организацију претходног дербија, као и ни на суђење, говоре у прилог томе. Ја се не љутим на навијаче Звезде.

Караџић се на крају осврнуо на теорије да је првенство намештено.

– Ма то су чаршијске приче. Нисам се освртао на њих ни најмање. Нема тог политичара који би могао да намести првенство док сам ја у Савезу, а са друге стране, нема ни бојазни о намештању дербија. То је више од утакмице, ту нико не тргује. Већи проблем имамо, рецимо, тамо где се бори за опстанак. Морамо да контролишемо клубове да се случајно између себе не би договарали.