Прочитај ми чланак

КАКВЕ СУ СИНИШИНЕ ШАНСЕ ПРОТИВ ЛЕУКЕМИЈЕ: Први резултати крајем недеље

0

Прве прогнозе о шансама Синише Михајловића (50) да победи леукемију биће познате до краја ове недеље, сазнаје Информер! Тренер Болоње од средине јула налази се у болници "Санта Орсола Малпиги" у Болоњи, а у наредних пет дана требало би да од лекара добије прве процене о томе у ком смеру ће даље тећи његово лечење.

Михајловић тренутно борави у одређеној врсти карантина, а лекари даноноћно брину о његовом здравственом стању. Легендарни репрезентативац Југославије пре осам дана је завршио прву фазу лечења хемотерапијом.


– Прве прогнозе и нови резултати крви требало би да стигну до краја ове недеље, најкасније почетком следеће. Наравно, не може да се излечи једном ињекцијом, већ је то дуг процес. Након што стигну прогнозе, Миха ће и даље наставити с терапијама. У болници ће остати још неко време. Прва фаза лечења хемотерапијом прошла је без компликација, у складу с очекивањима лекара – објашњава извор Информера.


Упркос ситуацији у којој се налази, наш тренер није запоставио обавезе у клубу. Како преносе италијански медији, он је у сталном контакту са својим помоћником и кумом Мирославом Тањгом, који тренутно води припреме Болоње у Аустрији.

Миха је гледао победу над Шалкеом од 3:2, а поједини медији на Апенинима пренели су чак да је био љут због претходног пораза на припремама од Келна (3:1).

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!