• Почетна
  • СПОРТ
  • Јојићева сезона из снова! Тренери кажу – од њега нема бољег (Видео)
Прочитај ми чланак

Јојићева сезона из снова! Тренери кажу – од њега нема бољег (Видео)

0

milos-jojic

Ближи се крају година ова, а Милош Јојић игра сезону снова. Чињеница да је тренутно први стрелац Партизана (седам голова у свим такмичењима) и да головима чува црно-белима лидерску позицију на табели Суперлиге очигледно је одлучујуће утицала да му тренери наше елетине дивизије доделе највише гласова у избору за најбољег играча 2013.

Журнал пише да је везиста црно-белих, до сада, скупио највише гласова стручњака од Суботице до Ниша и да ће 10. децембра на свечаности у хотелу Хајат добити индивидуално признање, које заједнички додељују Заједница Суперлиге и Апатинска пивара.

Јојић је ове године решио 144. вечити дерби, у потпуности се афирмисао у дресу тима из Хумске, догурао и до сениорске репрезентације и деби тза Орлове украсио голом на пријатељској утакмици са Јапаном, док је на клупском нивоу у другој половини године био најзапаженији и најконстантнији играч Партизана, пошто је постигао шест голова у првенству, један у квалификацијама за Лигу Европе, а на све то наместио још седам, по чему је први играч првенства.

Заједница Суперлиге и Апатинска пивара ће наредног уторка прогласити најбољег тренера и младог играча Србије.

(mozzartsport)