• Почетна
  • СПОРТ
  • Илић: Остали смо дужни Гробарима, у среду тотално другачија утакмица
Прочитај ми чланак

Илић: Остали смо дужни Гробарима, у среду тотално другачија утакмица

0

sale
(Вечерње новости)

Морамо да играмо много брже, агресивније, ефикасније. Најбољи сценарио је гол у уводној фази утакмице – каже капитен Партизана.

Ђаво је после 90 мучних минута српског шампиона у Гјумрију однео шалу. Тога је и те како свестан најискуснији фудбалер Партизана Саша Илић.

КОРАК ДО ЈУБИЛЕЈА

Меч против Ширака биће 199. утакмица Партизана у такмичењима под окриљем УЕФА. У случају елиминације Ширака црно-бели ће јубиларни 200. меч на међународној сцени одиграти у Братислави или Разграду. О другом сценарију, логично, нико и не помишља у Хумској.

Капитен је уверен да ће саиграчи и он у среду увече (20.45) пружити много бољу партију и да пласман у треће коло квалификација Лиге шампиона ниједног тренутка неће доћи у питање.

– Наша је обавеза да докажемо како је лоше издање од пре осам дана последица само слабог дана. Свесни смо да нисмо били ни на рак, нивоу Партизана, ни на нивоу какав захтева Европа. У међувремену смо гледали снимке и уочили грешке. А било их је поприлично. Позивам навијаче да нас подрже и погурају ка пласману у наредно коло, биће тотално другачија утакмица – истакао је Илић.

Издање из Гјумрија ће представљати опомену, али и значајну ињекцију да се Партизан представи у потпуно другачијем светлу.

– Признајем, очекивали смо да ћемо много лакше изаћи на крај са Шираком, остали смо дужни навијачима и зато сад морамо да играмо много брже, агресивније, ефикасније. Најбољи сценарио је гол у уводној фази утакмице, било би и са психолошке стране добро да их што пре отворимо. Уколико се то и не деси, не би требало срљати.