Прочитај ми чланак

ХАПШЕЊЕ У ЗАГРЕБУ: Ухваћени нападачи на ватерполисте Партизана, један малолетан

0

Хрватска полиција ухапсила је неколико осумњичених хулигана који су пре неколико дана напали и нанели повреде младим ватерполистима Партизана.

Vaterpolo- SRBIJAКриминалистича полиција Загреба привела је тројицу нападача, међу којима и једног малолетника, за које се сумњичи да су починили кривично дело наношења тешких телесних повреда.

Како се наводи, приведена су двојица 24-годишњака и један малолетник због сумње да су починили казнено дело наношења телесних озледа у вези злочина из мржње, а у току је потрага за још две.

„Утврђено је да су прошлог цетврка, око 21.50, двојици ватерполиста Партизана, који су били у друштву још тројице саиграца, пришли осумњичени, те како је један од оштећених носио клупску мајицу почели их вређати, а потом их и физички напали“, наведено је у саопштењу.

„Осумњичени малолетник запалио је пиротехничко средство и бацио га према оштећенима, те су осумњичени заједно са још две засад непознате мушке особе, рукама и ногама почели да ударају младе ватерполисте, а затим су побегли“.

Хрватска полиција је у потрази за преостале две особе које су уцествовале у нападу.

Младим ватерполистима Партизана указана је лекарска помоћ, а један је задобио лом шаке.