Прочитај ми чланак

Гулан поново у Партизану

0

Gulan(Мондо)
Црно-бели пронашли решење за задњег везног – као слободан играч из Фиорентине се враћа Никола Гулан. У суботу потпис, па пут у Словенију на припреме.

Потрага је завршена.

Тренер Партизана Вук Рашовић казао је да му треба играч на позицији задњег везног и добио га је у виду некадашњег младог репрезентативца наше земље.

Са Апенинског полуострва у Хумску се враћа Никола Гулан, који је прошао кроз омладинску школу црно-белих, а онда лета 2007. прешао у Фиорентину.

Гулан је важио за једног од најталентованијих играча у Србији, а за Партизан је дебитовао са само 17 година. Ипак, рани одлазак у иностранство није се показао као добра одлука, пошто је на деби у љубичастом дресу чекао више од три године!

Прву утакмицу за Фиорентину одиграо је под командом Синише Михајловића, у септембру 2010. против Парме. Пре тога, а и после, селио се као позајмљен играч из једног у други клуб. Чак се и враћао у Партизан, али не са успехом.

Ово ће Гулану, дакле, бити трећи пут да је члан првог тима Партизана, а да ли ће се показати као „трећа срећа“ видећемо.

Међу црно-беле вратио се као слободан играч, а у суботу ће, пошто потпише уговор, отпутовати у Похорје где се екипа припрема за наредну сезону.