Прочитај ми чланак

Гробари спремају инвазију на Бугарску

0

grobari

(mozzartsport)

Док навијачи Партизана планирају пут ка Разграду, Лудогорец ређа победе, у првенству је савладао Черноморец из Бургаса (1:0).

Шок терапија у виду смене тренера очигледно је дала резултат у Лудогорецу. Наредни противник Партизана је под вођством новог шефа струке Стојча Стоева најпре елиминисао Слован (1:2, 3:0), да би се данас вратио на победнички колосек и у бугарском првенству. После стартног пораза од Љубимеца (0:1), Луда шума је добила Черноморец из Бургаса 1:0.

Како то обично бива, емотивно пражњење после европског успеха осетило се у борби за бодове, током првих 45 минута домаћин није успео да стекне резултат који би га задовољио, да би улогу фаворита оправдао у наставку поготком Словенца Романа Безјака у 57. минуту.

Упркос добрим резултатима Лудогореца, Гробари и даље верују у изабранике Вука Рашовића, спрема се права инвазија на Разград. Играчи и чланови стручног штаба у уторак јутро путују на меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона, а и навијачи планирају пут у Бугарску. У току су договори присталица српског првака које би требало да на пут да крену аутобусима и приватним аутомобилима, а због близине Разграда (730 километара) нема сумње да ће Партизан имати значајну подршку са трибина Лудогорец арене.