• Почетна
  • СПОРТ
  • ФК Партизан: То је стара босанска школа, на коју ми нећемо насести!
Прочитај ми чланак

ФК Партизан: То је стара босанска школа, на коју ми нећемо насести!

0

fk-partizan_620x0(Новости)
На списку Партизанових „пролећних финала“ два пута подвучено је свакако ово вечерашње, против Јагодине, на стадиону у подножју Ђурђевог брда (19.00, ТВ Аренаспорт 1). Четвртопласирана екипа Супер лиге у последње време не зна за позитивне резултате против шампиона, али су и тренер Вермезовић и његови играчи свесни да пред својом публиком и те како могу да буду незгодни.

Из Јагодине стижу најаве да би и реми представљао задовољавајући епилог. Вермезовић је уз осмех прокоментарисао најаву тренера домаћих.

– Њихов тренер Крунић каже да би био задовољан и ремијем. То је стара босанска школа, на коју ми нећемо наседати.

Свестан је искусни стручњак да његов тим очекује један од најтежих задатака у досадашњем делу првенства и да би три бода из Јагодине могла широм да отворе врата уласку шестог узастопног шампионског пехара.

– Не очекује нас лак задатак, биће ово најтеже гостовање до сада, веома су јаки у дуелима, али ми не бисмо били Партизан када не бисмо проналазили шупљине у противничкој одбрани. У подсвести играча може да се нађе мало опуштање због предности од осам бодова, ипак верујем да ће у ову и у следеће утакмице ући свесни чињенице да још није ништа готово – закључио је Вермезовић.

ДОМАЋИНУ ДОВОЉАН И БОД
Све је спремно за спектакл у Јагодини. Домаћини очекују да стадион у подножју Ђурђевог брда буде испуњен до последњег места (капацитет 10.000) и да лоша серија из мечева са шампионом буде прекинута.

– Немамо проблем са мотивацијом играча јер нам долази актуелни шампион. До сада смо играли три пута са Партизаном и све утакмице изгубили, тако да би успех за нас био и освајање једног бода – каже тренер Јагодинаца Симо Крунић.

ЈАГОДИНА – ПАРТИЗАН

СТАДИОН Јагодине. Судија: Дејан Сантрач (Павлиш). Почетак: 19.00 (ТВ Аренаспорт).

ЈАГОДИНА: Бонџулић – Дукић, Живановић, Илић, Пројић – Гогић, Цветковић – Ђурић, Арсенијевић, Леповић – М. Стојановић.

ПАРТИЗАН: Стојковић – Миљковић, Пајовић, Иванов, Лазевски – Смиљанић, Лука, Илић, Брашанац – Којић, Митровић.