Прочитај ми чланак

КОШАРКА – ЕВРО ЛИГА: Звезда у Арени чека …

0

сс

Кошаркаши Црвене звезде у првом колу Евролиге 17. октобра дочекаће Локомотиву из Кубања у „Комбанк арени“.

То неће бити једини меч који ће ’црвено-бели’ одиграти у „Арени“ као домаћини у групној фази, већ ће исти случај бити и у деветом колу, када у Београд стиже Лаборал куча.

„Наша жеља је била да све утакмице ове сезоне играмо у „Комбанк арени“, али то није било изводљиво због чињенице да су неки догађаји већ одавно заказани. Успели смо да се договоримо па сада са сигурношћу можемо рећи да ћемо два меча и то против Локомотиве Кубан и екипе из Виторије играти у Арени, надам се пред препуним трибинама у фантастичној атмосфери“, истакао је председник Црвене звезде Небојша Човић.

Човић је нагласио да ће се потрудити да Звезда у предстојећој сезони што више одигра у највећој хали на овим просторима.

„Наставићемо да чинимо све што је у нашој моћи како бисмо у што скоријој будућности дошли у ситуацију да Црвена звезда све своје утакмице игра у „Комбанк арени“, јер и у том сегменту организације идемо напред. Желимо да пратимо и испуњавамо стандарде Евролиге, али такође и да омогућимо максималан комфор и безбедност за наше навијаче“, закључио је Човић.

Црвена звезда Телеком ће ове недеље објавити цене годишњих карата за сезону 2013/2014, а у најскорије време би требало да почне и продаја сезонских улазница за које влада огромно интересовање. Повлашћен статус, као и прошле године, имаће власници претплатних карата из претходне сезоне који ће имати право првенства куповине.

(Б92)