Прочитај ми чланак

Џајић: Нећете ме отерати из Звезде!

0

dragan_dzajic_106815533(Моцарт.спорт, Ало,)
“Никада никакве налоге за позајмице нисам давао и сматрам да се поново ради о оркестрираној хајци блаћења мог имена и покушаја изнуде новца“, рекао председник црвено-белих поводом оптужби Милана Ђуричића да му дугује пола милиона евра.

Поводом оптужби Милана Ђуричића, сувласника грађевинске фирме Технограф, да му је Драган Џајић дужан око пола милиона евра, огласио се и председник Црвене звезде, у форми саопштења, објављеног на званичном сајту клуба са Маракане.

“Поводом натписа у дневном листу “Курир“, од дана 20.04.2013. године, а у својству председника клуба и своје лично име, изјављујем да никада никакве налоге за позајмице нисам давао и сматрам да се поново ради о оркестрираној хајци блаћења мог имена и покушаја изнуде новца, могуће од стране истих структура“, рекао је Џајић.

Легенда црвено-белих је додао да ће размислити које ће мере предузети, али неке сигурно хоће.

“Овакве и сличне лажи неће ме спречити да функцију председника клуба обављам часно и савесно, као и до сада. Овакве неистине ме неће натерати да испуњавам нечије амбиције и задовољавам финансијске интересе.

Неће ме натерати ни да напустим место председника Црвена звезда и одем из српског фудбала. Већ сам доживео да сваки напредак Црвене звезде и мој допринос српском фудбалу изазивају нападе засноване на лажима од оних који су одливањем новца из Црвене звезде довели и српски фудбал у овакво, лоше, стање“, закључио је председник клуба из Љутице Богдана 1а.