• Почетна
  • СПОРТ
  • Добре вести за Звезду: Митровић лакше повређен, не иде на операцију
Прочитај ми чланак

Добре вести за Звезду: Митровић лакше повређен, не иде на операцију

0

sp-luka_620x0

Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић рекао је да повреда колена није теже природе и неће морати на операцију, као што се предвиђало.

Митровић је у суботњем мечу регионалне лиге са Крком задобио луксацију чашице, стављена му је лонгета и предстоји му мировање у трајању од три недеље, а потом и процес рехабилитације.

– Добро се осећам и немам болове. У првом тренутку сам помислио да је дошло до судара колено о колено, али на снимку не делује тако. Више изгледа да сам некако незгодно доскочио. Први пут сам доживео тако нешто и можда ме и није толико болело колико сам се уплашио тог призора. Нисам знао како да одреагујем. Јако сам захвалан људима из Новог Места, свим докторима који су ме збринули и свима онима који су ми омогућили да специјалним санитетским возилом безбедно будем пребачен до Београда – рекао је Митровић за клупски сајт.

Митровиће је нагласио да неће журити са повратком на терен, већ жели да у потпуности залечи повреду.

– Велико охрабрење за мене је што се оне црне мисли и слутње које су постојале у први мах нису обистиниле. Биће ми убризгана плазма које ће ми додатно помоћи у оправку, а за мене је у овом тренутку најважније да у потпуности санирам повреду. Нећу се по сваку цену враћати на терен, већ ћу стрпљиво сачекати да се у потпуности залечим и опоравим – закључио је Митровић.

(Новости)