Прочитај ми чланак

Ђорђевић добио отказ, отпуштени и остали Срби

0

pavlopvic640488172020160421175813

Два дана након смене Саше Ђорђевића Панатинаикос су напустили и играчи које је српски стручњак ангажовао на почетку сезоне.

Велике промене у Панатинаикосу започете су одмах након треће утакмице четвртфинала Евролиге са Лаборал Кућом и елиминације коју је грчки тим доживео.

Власници вицешампиона Грчке захвалили су се тренеру Саши Ђорђевићу на досадашњој сарадњи, а два дана касније кофере су морали да спакују и играчи које је на почетку сезоне довео у клуб.

Како преносе грчки медији, Панатинаикос се у четвртак захвалио на услугама центру Огњену Кузмићу и крилном кошаркашу Саши Павловићу који су почетком сезоне стигли у Атину на инсистирање Александра Ђорђевића.

Нови тренер Аргирис Педулакис вратио је у тим Никоса Папаса који је због несугласица са тренером Ђорђевићем одстрањен из тима, а одабрани су и нови чланови стручног штаба.

Што се тиче Огњена Кузмића и Саше Павловића, јасно је да су откази уследили као последица раскида уговора са Александром Ђорђевићем, док у Панатинаикосу очито желе да задрже Мирослава Радуљицу који је оправдао очекивања а такође је доведен на инсистирање селектора „Орлова“.

Извор: sportske.net