Прочитај ми чланак

ДЕВОЈКЕ, АРЕНА ЈЕ РАСПРОДАТА: Нека ова фотка буде симбол ваше борбе за финале!

0

– Нека туче срце, а да главе буду хладне! – поручују наше рукометашице пред историјски меч полуфинала Светског првенства против Пољске вечерас у 18 сати.

„Одзвањаће “Ареном” песма “Данас је дан за победу” пред почетак полуфинала између Србије и Пољске! Наше рукометашице су већ оствариле циљ да се домогну борбе за медаљу на Светском првенству, а од 18 часова ће урадити све да уђу у борбу за ону најсјајнију!“

Трибине у највећој српској дворани ће несумњиво бити пуне, па ће највероватније бити постављен нови рекорд светских првенстава за жене, тако да ће репрезентативке Пољске, највећег изненађења на овом првенству, имати око 20.000 људи којима ће додатно морати да се супротставе.

До 14 часова све карте по цени од 300 динара за ниво 400 су распродате! Остале су још само карте за ниво 200, у ограниченим количинама, чије су цене 1.200, 1.500, 2.500, 4.500 и 6.000 динара.

Rukomet-Srbija-Norveska-7

Наше девојке су после херојски извојеване победе над светским и олимпијским шампионом Норвешком спремне за нови подвиг.

– Пољакиње су хит овог првенства, као и ми што смо биле на Европском првенству прошле године. Преузимамо бреме фаворита, а њихова велика предност је то што су већ направиле много и могу да играју растерећеније. Јесмо искусније и имамо самопоуздање, али ће бити јако тешко. Посебно морамо да обратимо пажњу на то што се оне не предају ни када губе великом разликом – каже за наш портал капитен Андреа Лекић.

Атмосфера у српском табору је одлична, еуфорија не превазилази оквире озбиљности, а хиљаде навијача ће направити још једном феноменалну атмосферу.

Најбоља порука за наше хероине је она коју је послала Сања Дамњановић:

– Нека туче срце, а да главе буду хладне!

(Телеграф, Фото: АП/Марко Дробњаковић)