Прочитај ми чланак

ДА ЛИ СТАНКОВИЋ преузима „орлове“?

0

dejan-stankovic-sasa-pavilic-140

Поједини београдски медији пренели су да је Станковић један од кандидата за наследника Дика Адвоката на месту селектора репрезентације Србије. Он је, ипак, рекао да то први пут чуо када је дошао на стадион.

„То ме је затекло овде на стадиону. У Удинезеу сам и сада је тако. Нећу да кажем да нисам спреман за тако нешто, али да треба искуства и још учења – треба“, рекао је Станковић.

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да црвено-бели имају велико богатство у младим играчима. „Ови клинци изгледају здраво и са упорним и паметним тренером као што је Ненад Лалатовић, то је права комбинација. Црвена звезда има велико богатство“, рекао је Станковић новинарима на стадиону звезде.

Станковић се у пријатељском сусретом са Удинезеом опростио од играња фудбала у дресу Звезде, а претходно је имао опроштајне утакмице у репрезентацији Србије и италијанском Интеру.

„Ово сада је било теже од дебија 1995. године, тада сам летео. Тужан сам и срећан у истом моменту и свима бих пожелео да овако нешто доживе“, рекао је Станковић, помоћни тренер у Удинезеу.

Станковић је рекао да се нада да ће се бивши фудбалер Звезде Горан Друлић опоравити од повреда која је задобио у саобраћајној несрећи раније ове недеље и додао: „Друла је велики борац, надам се да ће изгура то“.

(Вести он лајн)