Прочитај ми чланак

БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕН ТРЕНЕР ДИНАМА: Маскирани нападачи палицом нанели тешке повреде

0

У саопштењу клуба се каже да је напад могао да заврши са трагичним последицама, а незванично се сазнаје да су лекари оценили да је могао бити и убијен да су нападачи наставили са ударањем палицом

Два маскирана нападача палицом су у среду увече напали тренера Динама Марија Цвитановића на улазу куће у којој станује и нанели му озбиљне повреде.

Фото: Пискел

Цвитановић је одмах позвао хитну помоћ и лекари су установили повредекоје нису опасне по живот, али је пуким случајем избегао и много теже последице. У нападу су учествоваладва младића који су очито веома добро знали не само где тренер станује, већ и његово кретање.

Тренер Цвитановић враћао се са утакмице коју је Динамо играо у хрватском купу, а нападачи су били маскирани. У рукама су имали палице и одмах су почели да ударају Цвитановића чим се појавио.

У саопштењу клуба се каже да је напад могао да заврши са трагичним последицама, а незванично се сазнаје да су лекари оценили да је могао бити и убијен да су нападачи наставили са ударањем палицом.

Ово је већ трећи напад на Динамове чланове, након што Здравко Мамић два пута нападнут у Болу на Брачу и Томиславграду.

Динамо оптужујенадлежне институције да затварају очи пред нападима на људе који воде клуб, уз упозорење да ”не желимо живети у земљи у којој се институције боје чак и осудити злодела”.