Прочитај ми чланак

Адвокатови изабраници!

0

Srbija-1

Селектор Србије Дик Адвокат одредио је играче на које рачуна у предстојећој квалификационој утакмици против Данске и пријатељској утакмици против Грчке. Скоро исти састав као за дуел против Албаније, осим што се у екипу враћа Милан Бишевац.

Припреме нашег најбољег националног тима за предстојеће утакмице почеће у понедељак, 10. новембра. После окупљања у Спортском центру ФС Србије у Старој Пазови, у 17.00 сати биће одржан и први тренинг, а који ће бити отворен за представнике медија.

Утакмица Србија – Данска, у оквиру квалификационе Групе И за пласман на Првенство Европе 2016. године биће одиграна у петак, 14. новембра, са почетком у 20.45 сати на Стадиону Партизана у Београду. Због изречене казне ФС Србије од стране чланова Контролне и дисциплинске комисије УЕФА утакмица ће бити одиграна без присуства гледалаца.

Текућу 2014. годину „А“ репрезентација Србије завршиће одигравањем пријатељске утакмице против Грчке. Сусрет Грчка – Србија биће одигран у Хањи на оствру Крит у уторак, 18. новембра.

На селекторовом списку се налазе:

Голмани:
Владимир Стојковић, Жељко Бркић и Предраг Рајковић

Одбрана:
Бранислав Ивановић, Душан Баста, Александар Коларов, Матија Настасић, Антонио Рукавина, Ненад Томовић, Душко Тошић, Стефан Митровић, Никола Максимовић, Милан Бишевац

Везни:
Радосав Петровић, Немања Матић, Немања Гудељ, Милош Јојић, Здравко Кузмановић, Александар Игњовски

Напад:
Душан Тадић, Лазар Марковић, Филип Ђуричић, Зоран Тошић, Филип Ђорђевић, Александар Митровић, Данко Лазовић

(РТС)