• Почетна
  • СПОРТ
  • ФСС, Партизан и Звезда без коментара на писања о полицијској истрази
Прочитај ми чланак

ФСС, Партизан и Звезда без коментара на писања о полицијској истрази

0

fss-copy-copy-velika50456120111007120251

(Вечерње новости)

Најтрофејнији српски клубови, Црвена звезда и Партизан, и национални фудбалски савез, за сада, немају коментар на писање медија о полицијској истрази која се бави наводним малверзацијама приликом трансфера играча и изградње Куће фудбала у Старој Пазови.

Председник ФСС Томислав Караџић, који се тренутно налази на одмору у Црној Гори, био је недоступан за коментар, као и генерални секретар Зоран Лаковић.

Према наводима медија, воде се две паралелне истраге у којима се проверава пословање ФСС и „вечитих“ београдских ривала због сумњивих трансфера у којима је наводно нестало око 50 милиона евра.

Потпредседник Црвене звезде Небојша Човић није желео да прича о наводима медија, док први човек клуба Драган Џајић није одговарао на позиве.

– Немам никакав коментар, не бавим се тиме – кратко је рекао Човић Тањугу.

У табору другог „вечитог“ ривала такође није било расположених за разговор о овој теми, а на позиве нису одговарали председник Драган Ђурић и генерални секретар Дарко Грубор.

Истражни органи наводно су већ саслушали поједине бивше играче и челнике клубова.

Међу саслушанима су и Топлица Спасојевић, некадашњи председник Звезде и Жарко Зечевић, некадашњи генерални секретар Партизана, као и Зоран Дамјановић и Ђорђе Стефановић, бивши функционери црвено-белих.

У својству грађанина до сада су саслушани Иван Аџић, Бобан Петковић, Дејан Рамбо Петковић, Андрија Клеут, Горан Васиљевић, Павле Нинков, Ненад Ковачевић.