Прочитај ми чланак

Џајић: Вучић ме убедио да дођем у Звезду!

0

Да се Маракани врате славни дани…
Драган Џајић је спреман да помогне Црвеној звезди, што је и потврдио у разговору са потпредседником српске владе Александром Вучићем. Двојица звездаша имала су састанак који је трајао 45 минута, а како Курир сазнаје, тема разговора није било само актуелно стање у ФК Црвена звезда већ и у целокупном српском фудбалу.

Жеља Александра Вучића и првог човека „Гаспрома“ у Србији Кирила Кравченка јесте да се Драган Џајић врати у Црвену звезду и својим ауторитетом, појавом и знањем помогне клубу који већ пет година не зна шта је то титула у српској лиги, а камоли шта је играње у Европи.

– Видео сам се у згради Владе Србије са вицепремијером Александром Вучићем. Разговор је био више него пријатан, онако звездашки. Не могу вам изнети детаље о чему смо причали, тако смо се договорили. Јавношће о свему бити упозната кад за то дође време – рекао је за Курир Драган Џајић.

Александар Вучић има високо мишљење о Драгану Џајићу. Он врло добро зна колико звездаши воле своју легенду и колико би он могао да помогне клубу.

– Тачно је да смо се видели, али о детаљима разговора бићете накнадно обавештени – био је мистериозан Вучић и на наше питање да ли му је проблем да разговара са Џајићем против кога се води судски спор, Вучић се брецнуо и рекао:
– Драган Џајић је за мене увек био и остао поштен човек!

(Курир)

 

 


 

Повратак у октобру

Повратак Драгана Џајића у Црвену звезду требало би да буде озваничен у октобру. Наиме, 14. септембра је последње рочиште у суду против легенде Црвене звезде. После тога требало би да уследи ослобађајућа пресуда јер ниједан од фудбалера који су сведочили у процесу није рекао ниједну замерку на рачун Драгана Џајића.

После тога, Драган Џајић, како је и сам у неколико наврата истицао, не би имао ни најмању препреку да помогне Црвеној звезди.