Прочитај ми чланак

Џаја се враћа на Маракану!

0

Драган Џајић, легенда српског фудбала и некадашњи председник Црвене звезде, поручује да је спреман да се врати на чело овог београдског
клуба.

Најбољи српски фудбалер свих времена верује да ће убрзо бити окончан петогодишњи судски спор који се води против њега и да ће коначна пресуда бити у његову корист, чиме би се стекли предуслови за његов повратак на чело клуба са „Маракане“.

– Очекујем сваког дана да се кончно заврши судски спор који се води противмене. Сигуран сам да ћу из изаћи као победник. Више ми је мука од свега јер знам да сам невин,у осталом то показују папири, и обимна документација. – истиче Џајић. 

Свестан је „Џаја национале „да је био жртва политичке игре, јер се у незгодно време кандидовао за директора свих репрезентацуа у ФСС – у, баш у време када се се говорило о отцепљењу Косова и када је биран председник Србије, а управо у таквим временима неке „мрачне силе“ посежу за „прљавим“ потезима и за њих ништа није свето.

Упркос, чињеници да га не терети ни клуб, ни сведоци, ни бивши играчи Црвене звезде, јер су сви до једног изјавили да Џајић никога није оштетио, опет ова судијска сага зашла је у пету годину Али легенда увек остаје легенда. Ниједне ружне речи на рачун својих мучитеља, већ достојанствено чека на коначан исход који ће како верује бити решен у његову корист. 

– Знам да је то било нечије масло и од првог дана сам веровао да то не може да прође, јер сам још једном понављам – невин. Не желим никога да прозивам, да одговарам на разноразне несувисле приче. Верујем у наше судство и и сигуран сам да ће пресуда бити у моју корист. – саматра Џајић По доношењу коначне пресуде за коју је Џајић убеђен да ће бити у његову корист, идејни творац екипе која се у Барију попела на кров Европе, најављује повртак на место старог успеха.

– Ако се то брзо заврши, а убеђен сам да хоће, онда можемо нашироко да причамо о Црвеној звезди. Уколико ме и даље буду желели и подржавали, немам
ништа против да се вратим на „Маракану“ Моћи ћемо тада да причамо о функцијама У овом тренутку није ни фер да причам о томе, због људи који су тренутно на тим функцијама у клубу. Нема потребе да доказујем колико волим Звезду, нисам од оних који причају о томе. Моја дела говоре за мене, а 40 година сам у клубу, што је довољан доказ моје оданости. – истиче трећа Звездина „звезда“.

Легенда „црвено – белих“ одушевљена је чињеницом да су идеју о његовом  повратку подржали челни људи државе и самог клуба. И истиче да му њихова
подршка много значи.

– Лепо је чути и прочитати њихове изјаве Одушевљен сам због начина на који ме помињу Александар Вучић и Владан Лукић и други. То му много значи и враћа ми веру у људе. Поред подршке политичког врха Србије и челника клуба из Љутице Богдана, Џајић ужива и поверење многобројне армије навијача.


– Много ми прија подршка „делија“.. Почаствован сам што ме и даље желе у Звезди Давали су ми подршку и када ми је било најтеже, а на неколико мечева које сам посматрао њихов позив да се вратим на „Маракану“ доводио ме је до суза.

Мислим да су „делије“ на тај начин одале признање мом свеукупном раду – закључио је Џајић.

 

(Правда)