Прочитај ми чланак

Нова бомба: Војводина жели Ланета Јовановића

0

Lane

(Танјуг)
НОВИ САД – Спортски директор Војводине Саша Дракулић рекао је да је тај српски суперлигаш заинтересован за бившег репрезентативца Милана Јовановића, коме је истекао уговор са белгијским прваком Андерлехтом.

Он је открио да је познати нападач тренирао са фудбалерима новосадског клуба.

„Јовановић ме је позвао и питао да ли може да тренира са нама, што смо оберучке прихватили. Тренер Марко Николић био је одушевљен што има таквог играча у групи, он је наш некадашњи ас, са сјајном иностраном каријером“, изјавио је Дракулић, истичући да млади играчи могу много од њега да науче.

„Учинићемо све да, уколико Јовановић не буде задовољан понудама из иностранства, што пре потпише за Војводину. Причао сам и са председником клуба Балшом Буторовићем и сложили смо се да би Лане био велико појачање, позитивно би утицао на наш тим и изазивао респект код наших ривала“, казао је Дракулић.

У настојању да ојача екипу Војводина је већ ангажовала голмана Матеја Делача из лондонског Челсија, који ће бранити на позајмицу до краја наступајуће сезоне.

Новосадски црвено-бели на корак су од пласмана у друго коло квалификација за Лигу Европе. У реваншу првог кола сутра дочекују тим малтешког представника Хибернијанса, након што су први меч у гостима добили са 4:1.