Прочитај ми чланак

На стадионе само са личном картом!

0

НОВО ПРАВИЛО: Млађи од 16 година на стадион само са мамом и татом!
Ради лакшег спровођења Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, Заједница Суперлигаша забраниће долазак млађих од 16 година без присуства родитеља.

Председник Заједнице клубова Суперлиге Миодраг Јанковић најавио је да ће бити уведена ригорозна примена Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама и да ће у складу с тим, особе млађе од 16 година неће моћи да присуствују утакмицама без пратње родитеља!

Забрана ће, по Јанковићевим речима, ступити на снагу од почетка следеће сезоне, а остаје да се види како ће клубови и Заједница спроводити одлуку.

Пред почетак нове сезоне има још доста нерешених проблема, стадиони већине суперлигаша не испуњавају услове за такмичење. Реновирање стадиона у Нишу још није завршено па ће Раднички до краја радова на Чаиру играти у Јагодини, док ће Доњи Срем своје утакмице играти на стадиону Карађорђе.

– Доњи Срем ће први део сезоне играти у Новом Саду, на стадиону Војводине, док Нишлије имају споразум с Јагодином да тамо играју своје мечеве ако буде било потребно. Рад ће, као и прошле сезоне, утакмице високог ризика играти на стадиону Обилића – додао је Јанковић.

 

(Телеграф)