Прочитај ми чланак

Огњен Короман искрено: Како политичари намештају фудбалске утакмице и како…

0

Огњен Короман, један од најбољих српских фудбалера, био је гост у новом издању Вања Елез подкаста.

Прошли смо кроз блиставу каријеру овог репрезентативца Србије и учесника Светског Првенства у Немачкој, који је играо за неке од највећих клубова свог времена од Црвене Звезде, преко Динама из Моске, Терека из Грозног, па преко Портсмаута са Хари Реднапом и Кевином Кембелом, па до егзотичних терена у Јужној Кореји.

Чувени су голови Огњена Коромана у Вечитом дербију, а Делије нарочито памте гол Бајерну из Минхена на Маракани. Огњен се недавно нашао на мети режимских медија који су покушали да га облате на сваки могући начин.

Како су медији у Србији углавном затворени за изјаве друге стране, у нашем подкасту смо угостили Огњена да нам каже из прве руке о чему се заправо ради и да ли је иза свега политичка позадина. Такође врло занимљива је била и тема Фудбалског Савеза Србије као и тотални фијаско српских клубова ове године у европским такмичењима, где се показало да је наш фудбал на самом дну европског.

Занимљиве су биле и теме намештања фудбалских утакмица и суноврата Фудбалског Савеза Србије под водством Славише Кокезе који се до дан данас није зауставио и поред кадровских промена.

Огњен Короман се нашао и у немилости руководства Црвене Звезде на челу са Звезданом Терзићем, иако је Терзићу помагао када му је било најтеже.

О свему овоме и још много више можете гледати у новом подкасту Вања Елез.