Прочитај ми чланак

БАЉЕЗГАЊЕ – Вучић: Не дам Ани ЛГБТ бракове, стадионе дајемо на управу странцима

0

Александар Вучић изјавио је на ТВ Пинк да ће дати некој од светских агенција да управља новим стадионима. Он је навео да ће та агенција управљати догађајима, осмишљавати их на годишњем нивоу и на тај начин зарађивати новац.

„Стадион зато што их немамо. Срамота је како нам изгледају стадиони. Сад сам поносан и како нам изгледају и Лесковац и Лозница… Људи траже додатне садржаје, да нам децу не би изводили по местима где могу да проналазе дрогу. Овако дођете на уређен стадион, где можете да попијете, поједете, да купите нешто и уживате, да потрошите новац. Даћемо некој од светски агенција да управља овим новим стадионима, да могу на најбољи могући начин да управљају догађајима, да осмишљавају догађаје на годишњем нивоу и да зарађују новац, не да губе“, рекао је Вучић.

„Ја сам рекао да истополни бракови не могу, ја сам то забранио“

Он је навео да је он Ану Брнабић замолио да „не потписује истополне бракове“.

„Док сам председник нећу потписати ниједан закон где ће бити могуће да имате трећи род, да није мушкарац и жена. Један дан се осећаш као жена, други дан као мушкарац. Сва та лудила која постоје у тим вок покретима, то нека постоји код вас, у Србији неће. Немојте да нам то буде једина тема. Хајде да размишљамо напретку земље. Иако постоји иницијатива и Ана се бори за то, ја сам је замолио док сам председник да не потписујем истополне бракове. Ја сам јој то рекао. Ја сам крив. Кад ови из ЕУ нас нападају због тога, нападајте мене, немојте Ану брнабић. Ја сам тај ко то није дао. Сматрам да смо ми традиционално друштво. Мени не смета ЛГБТ популација. Мој предлог је била Ана Брнабић. Али све ово што сам говорио, док сам председник – не може“, рекао је Вучић.