Прочитај ми чланак

Гробарски кутак 20.07.2012.г.

0

Тумба: Расту уз спонзоре; Нађ: Без опуштања
Директор Партизана Љубиша Тумбаковић истиче да су Кипрани значајно напредовали:

– Екипе попут АЕЛ сваке године, доласком богатијег спонзора, имају могућност да направе нову, озбиљну, екипу. Био је састав из Лимасола просечан, али је доста „нарастао”, довођењем Португалаца и Бразилаца, што их је довело у ситуацију да имају велике амбиције. Кипрани, ипак, нису непремостива препрека. Трудићемо се да се што боље припремимо за прву утакмицу и остваримо резултат по мери.

Члан Управног одбора Алберт Нађ је оптимиста, али позива да се најпре заврши посао са Малтежанима:

– Ако желимо да играмо Европу, не можемо да бирамо противнике, већ морамо све да их савладамо. Не верујем да ће се овом стручном штабу и екипи поновити АПОЕЛ, иако је АЕЛ одличан, није изгубио меч у плеј-офу кипарског првенства, а податак да су у лиги надмашили састав из Никозије, који је далеко догурао у Лиги шампиона, тера нас на опрез. Нема опуштања, јер се дешава да не побеђује увек бољи тим.

 

Вермезовић: Петровић на кратко
Премијерни тренинг у опреми Партизана јуче је одрадио Михаило Петровић (22), штопер Јединства из Бијелог Поља.

– Дошао је на пробу, остаће са нама два-три, највише седам дана, док се не уверимо у његове квалитете. Тренираће са првим тимом зато што је Телеоптик на припремама, иначе ћемо практиковати да се фудбалери на проби најпре доказују у нашој филијали – објаснио је тренер Вермезовић.

 

Навијачи поклонили Миши Тумбасу сезонску карту
Услед великог интересовања за сезонске улазнице ФК Партизан за такмичарску 2012-2013 годину, које су у продаји већ извесно време, а које се неће издавати на дан реванш меча са малтешком Валетом, ФК Партизан  је издао обавештење.

– Продаја сезонских улазница и њихово тренутно издавање ће бити омогућена сутра, у суботу, 21.07.2012. на стадиону Партизана од 10.00-14.00 или у Тиlкет Лajну, Гаврила Принципа бр.7. ( центар града, код железничке станице, изнад Економског факултета, близу Зеленог венца) и то:

– субота и недеља од 10.00 до 18.00

За навијаче који живе ван Београда, а желе да купе сезонску улазницу пре меча против Валете, омогућена је телефонска куповина на број 011.20.30.570 или на сајту www.ticketline.rs, где ће уколико до понедељка уплате цену исте моћи да их преузму на благајнама стадиона у Хумској пре почетка меча.

Један од оних који је пожурио да обезбеди своје место на стадиону у Хумској 1 је и Миша Тумбас, који је данас добио на поклон сезонску улазницу од присутних навијача, који су инсистирали да му буду ’спонзори’.