Прочитај ми чланак

Вучић: Лукићу, идеш на клупу за резерве

0

Потпредседник Владе и председник Звезде данас очи у очи
Дуго најављиван састанак Александра Вучића и председника Црвене звезде Владана Лукића одржаће се данас са свега једном тачком дневног реда – промена на врху клупског руководства. Први потпредседник Владе Србије пренеће Лукићу своја сазнања о жељи спонзора да на челу клуба виде друге људе како би наставили, чак и појачали, финансијску подршку Звезди.

Према сазнањима Курира, досадашњи председник црвено-белих неће морати да напусти клуб, али нико поуздано не зна да каже како ће убудуће функционисати Лукић и какав ће посао одрађивати. Извесно је да ће се у клуб вратити легенда српског фудбала Драган Џајић и да ће његова задужења бити везана за спортски сектор, док ће управљање финансијама и вођење пословне стратегије бити поверено искусном менаџеру какав је потпредседник Привредне коморе Србије Саша Влаисављевић.

Како би се све промене извршиле, Вучић ће пренети Лукићуиницијативу утицајних звездаша, као и главних спонзора, да се измени Статут клуба, који је својевремено донет да би отежао смену председника.

 

(Курир)