Прочитај ми чланак

Зорана Михајловић: Србија има премијера који сме и може да Москви каже „НЕ, ОВО НЕЋЕМО“

0

zorana Mihajlovic

Обилазећи Топлички округ и општину Прокупље, потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић истакла је да је у току израда пројектне документације и да би први радови на изградњи аутопута Ниш – Приштина који пролази кроз општине Прокупље и Куршумлију требало да започну 2017. године.

Она је истакла да је реализација овог пројекта изузртно важна не само за Србију, већ и за читаву Топлицу.

 
 

– У изградњу овог пута ушли смо у заједнички пројекат са земљама западног балкана и Европске уније, тако да се реализација овог пројекта не доводи у питање. Ово је посебно важно и за Топлицу, јер кад год се раде инфраструктурни радови, на локалу их раде локална предузећа. То ће значити упошљавање домаћих вирми и отварање нових радних места – рекла је Михајловићева.

 

Србији треба „јак Вучић“

Потпредседница Владе Србије и СНС Зорана Михајловић изјавила је да СНС жели апсолутну победу на овим изборима.

Она је навела да Србија само са јаким премијером може да сачува стабилност и да је зато нашој земљи потребан јак Вучић.

„Стално слушам како је Вучић апослутиста, како у Србији нико не сме да писне од њега, како влада цензура, како је Вучић уништио опозицију и сличне глупости. Има Вучић мана, ко их па нема, али оно што ће вам сви озбиљни људи рећи јесте да за Србију јако добро што на челу владе има јаког лидера. Лидера и државника!“, рекла је Михајловић у интервјуу Недељнику.

Према њеним речима, само лидер са великом подршком грађана је гарант стабилности Србије, а политички стабилна Србија као највећа земља региона гарант је и стабилне југостичне Европе.

“ Погледајте око нас. Погледајте шта се дешава у Хрватској, Босни, Македонији, видите политичку сцену у Приштини… Све нерешене проблеме, од Косова, преко регионалне сарадње, односа са великим силама, па до препрека који нас чекају на пута ка ЕУ лакше може да савлада јак лидер који не мора да попушта под притисцима“, навела је.

Србија, истиче, има премијера ко сме и може и у Москви, и у Вашингтону и у Бриселу и било где да каже “ово је у реду, то прихватамо јер је у интресу моје земље, а ово нећемо, јер је то против Србије”!

(Блиц-Б92)