Прочитај ми чланак

ЗОРАНА ХИТНО ПОЗВАНА КОД ВУЧИЋА – да ли данас одлази из СНС-а?!

0

Догађај на којем је требало да присуствује министарка Зорана Михајловић отказан је јер је она хитно позвана на састанак са председником Србије Александром Вучићем, речено је новинарима из прес службе Министарства саобраћаја.

Како су навели представници прес службе тог министарства, Михајловић је позвана на састанак са шефом државе због државничких обавеза.

Није, међутим, прецизирано да ли је она позвана у председништво Србије или седиште СНС.

Било је планирано да министрка данас обиђе деоницу пута Обреновац-Уб, а потпом и Лајковац-Љиг. На обе деонице је завршено 80 одсто радова, док је завршетак радова планиран за 25. децембар 2018. године.

Тренутно се на обе деонице ради завршни слој, а обе деонице су дуге око 25 километара. Главни извођач радова је кинеска компанија Санг Донг Хајспид, а за Лајковац-Љиг главни подизвођач је Енергопројект.

Пошто је претходних дана Дарко Глишић, шеф СНС-ових кадрова и „сива еминенција“ ове стране истакао да је Зоранино понашање „прелило чашу“, могуће је да се шеф одлучио да ће јој ово бити последњи понедељак у редовима СНС-а.

На крају крајева, какве су то неодложне „државничке“ обавезе које су морале да прекину ову „шетњу“ са Кинезима?! Зорана је министарска саобраћаја, па не верујемо да је нешто било толико неодложно да је морала баш сад код Вучића.

Пре ће бити да је Александру дозлогрдило да је гледа и да јој се спрема шут – карта!