Прочитај ми чланак

ЗАВЕТНИЦИ И РЕЖИМ: Откривене везе Милице и њеног мужа са СНС екипом

0

Криминална прошлост и будућност пара који жели да уништи Србију .

Познато је у народу да су Заветници окарактерисани као велике патриоте и љубитељи српског народа. Волеће га до последњег јутарњег програма и до последњег нокта које је Милица платила козметичком салону. Ни њен муж господин Стаменковски није ништа бољи, осим што још није почео да лакира нокте.

Зашто би се господин Стаменковски бунио против система, када је био део прошле власти, а сада ради у фирми Милана Вујака, брата Стојана Вујака који је власник Millenium тима, фирме коју такође бије добар глас и која се српском народу напила крви.

Фотографије остају као доказ народу са каквом опозицијом има посла, и да три пута размисли, када и ако изађе на бирачка места да ли ће подржати бахате милионере попут Милице и господина Стаменковског.

Ипак, ту није крај баладе о пару Стаменковски–Ђурђевић. Оно што још више може да потресе али и да растужи и разгневи њене фанове и потенцијална гласаче јесте то да ни она није ништа боља. И Милица Заветница шурује са компањонима њеног супруга који се налазе са оне стране закона.

Породица Стаменковски као Корлеонеови

Осим поменутих сумњивих активности породице Стаменковски и платног списка на којем се налазе, нема ништа ни без света криминала, подразумева се. Ако се Стаменковски дружио са Ђиласом, који је украо како то Вучић каже 619 милиона евра, па зашто би му проблем представљао то да се дружи и са ситнијим криминалцима?

Стефан Стаменковски и Никола Драча у загрљају са својим опасним момцима, Фото: Славија инфо

 

 

Славија инфо је дошла до ексклузивне фотографије, која говори више од хиљаду речи. Као што се и види на слици други са десне стране је Стефан Стаменковски, велики Заветник и супруг девојке која би волела да постане Вучица уместо Вучића. Али ко је Никола Драча који је са њима у загрљају?

Пајтос породице Стаменковски

Пријатељи могу пријатеља су и моји пријатељи, постоји обичај да се каже у српском народу. Оно што је спојница између породице Стаменковски и господина Никола Драча јесте Кристијан Голубовић, бивши криминалац, а садашњи слободни уметник.

Ако обичном човеку из народа име Никола Драча није познато, то је у реду. Било би лепо тако и да је остало. Али авај, ови који прате црне хронике и дешавања са друге стране асфалта знаће добро о коме је реч. Насловне стране су говориле о њему.

Била је то уходана екипа, спремна да рекетира бизнисмене уз претње. О томе су медији навелико извештавали али због бомбардовања информацијама народ заборавља оно што се догађало, па га треба подсетити. Поготово ако људи са биографијама са оне стране закона желе да се укључе у политику, или су можда уцењени од стране одметнутог дела БИА који ради за Хрватску и жели да наштети Србији доводећи на власт опскурне појаве.

О криминалним радњама господина Кристијана Голубовића и Николе Драча народ је обавештавао и сајт Телепромтер, својевремено један од ретких објективних портала који је држао бакљу истине у борби против мафијашког СНС режима све док га исти није угасио.

Чиме се бави фирма у којој ради брачни пар који жели да уништи Србију?

Извор близак свему што је наведено у тексту је желео да остане анониман, али наводи како фирма Maniste Group у једном моменту постаје блиска Делијама, а затим са полубратом Александра Вучића, Андрејем улазе у посао да би круна на све то био Millenium Тим.

Оно што је познато јавности јесте да је Манисте Груп извршавала многе радове који су били под велом садашње власти. Железничка станица у Ср. Карловцима за брзи воз и халу на Макишком пољу, где се планира да буде депо за метро, који само што није изграђен.

Заветници у потрази за Залудницима

Када човек достигне одређени материјални ниво, што породица Стаменковски сигурно јесте урадила захваљујући свим наведеним везама у тексту, новац престаје да им буде важан. Онда пожеле да имају моћ, да могу да управљају и контролишу људима. Да људи постану њихови робови. А како другачије него преко власти, и преко слаткоречиве девојке која се умиљава преко малих екрана гледаоцима у нади да ће јој поклонити они цензус, кад је већ БИА није предодредила да пређе исти.

Гласаче посматрају као ресурсе, као нешто што ће искористити и бацити док ће пипци хоботнице све више расти, док међусобно и сами себе не издају јер су већ издали и претходне газде и партије, па зашто не би једно друго?