Прочитај ми чланак

Заражени Вулин и Ђурић славили с Вучићем: Јавићемо вам како је председник

0

Министар одбране Александар Вулин и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, који су славили у изборној ноћи у штабу СНС, и били у блиском контакту са председником Србије Александаром Вучићем, позитивни су на коронавирус, а Сузана Васиљевић, саветница за медије председника Србије, наводи за Нова.рс да ћемо, уколико се деси било каква промена у здравственом стању председника, бити обавештени.

“Никаква срамота није бити заражен и уколико се деси било каква промена у здравственом стању председника бићете обавештени, како ви, тако и остали медији”, каже Васиљевић.

Данас је потврђено да је короном заражен Александар Вулин, који се, како је саопштило Министарство одбране, тестирао након што је је један од државних секретара у том министарству хоспитализован због позитивног теста на ковид 19. У саопштењу се наводи да Вулин наставља да редовно обавља дужности министра одбране придржавајући се свих прописаних мера током самоизолације и додаје да нема симптоме и да се осећа добро.

Коронавирус има и Марко Ђурић, директор Канцеларије за КиМ, а према речима саговорника портала Нова.рс, ни он нема никакве симптоме.

Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије, потврдио је данас за наш портал да је позитиван на ковид 19.