Прочитај ми чланак

За Гашићеве напредњаке не важе мере! (ВИДЕО)

0

Крушевачка јавност негодује, јер иако су на снази мере забране рада угоститељских објеката, увелико се у једном локалу у Крушевцу слави рођење Гашићевог унука. У јеку прославе народна посланица из Крушевца Драгана Баришић објавила је снимак на свом Фејсбук налогу, али га убрзо обрисала. Ипак, није прошао незапажен. Оно што је занимљиво је да је само два дана раније посланик Драгана Баришић апеловала на грађане да поштују мере.

– Овако лицемерно и неодговорно понашање народне посланице осликава право стање ствари у Србији и оно како СНС тумачи закон, устав, права. Имамо грађане првог реда у које спадају функционери и кадрови СНС и актуелне власти којима је дозвољено да пале бакље и бахате се по журкама код повлашћених угостатеља за које правила не важе и све остале који су грађани другог реда и угоститељи другог реда, који су осуђени да буду нижа класа и трпе неправду и неједнакост- кажу у Градском одбору Странке слободе и правде у Крушевцу.

У овом добору додају да је кључно то шта они раде и како се понашају, јер показује да себе стављају изнад осталих грађана Србије.

Жељко Јоксимовић и Гашићев пулен добили права на Тањуг

– У историји су неки делови популације имали више права од других због боје коже, расе и вере. То знамо како се звало и како се завршило. Данас имамо да неки део популације и то врло мало, има привилегије и већа права по функцији и партијској књижици. Како се то онда данас зове ако не исто- питају у ССП Крушевац.

Е сада, редно би било да видимо, пошто су раније апеловали на грађане да пријављују нелегалне журке, да ли ће ти исти органи да реагују и у овом случају.

Ми нисмо сигурни, а ви?