Прочитај ми чланак

Вулин: “Пада снег у Београду, пашће и власт“

0

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да власт у Београду треба да се мења, „баш као што се мења и Србија“.

„Пада снег у Београду, пашће и власт. Мењаће се Београд као што се мења и Србија. Једно нећемо да мењамо себе и нећемо да будемо оно што нисамо“, рекао је Вулин на изборној конференцији. 

Вулин је рекао да сваког децембра снег „изненади и шокира“ власт у Београду, и упитао каква је то престоница коју воде људи који су „безобразно богати“.

„Каква ће бити судбина Београда ако га стално буду водили они који су богатији од њега и који су незадуженији од њега. Београд мора да се промени. Нисмо ми против богатих, већ против начина на који су се они обогатили. У протеклих 12 година није створена никаква класа предузетника, способних људи, али је створена класа оних који су Србију опљачкали и тако постали богати“, поручио је Вулин.

Према његовим речима, претходна власт сада очекује да ова тренутна за шест месеци уради оно што они нису за 12 година.

„Сада говоре да неки други људи, после шест месеци треба да у Србији остваре оно што су они обећавали 12 година, а испунили су само то да су постали безобразно богати, а ми безобразно сиромашни“, рекао је Вулин.

 

(РТС)