Прочитај ми чланак

Вулетић још у марту поднео пријаву против Вучића и Вулина, Ного их демонтирао!

0

Поводом вечерашње фарсе Александра Вучића, на друштвеним мрежама реаговали су професор Владимир Вулетић и Срђан Ного.

Вучић је најавио вечерас на РТС-у да ће он и министар унутрашњих послова Александар Вулин сутра поднети кривичну пријаву „сами против себе“, али постоје они који су кривичне пријаве против њих двојице поднели још месецима уназад.

 

– Чему ова лазна кривична самопријава (што је чини кривичним делом, које ће у повраћеној правној држави бити процесуирано), кад је још 9. марта Владимир Вулетић поднео две праве кривичне пријаве против А. Вучића и А. Вулина, осумњичених за злоупоребу службеног положаја у истрази случаја Беливук – питање је покрета „Црно на бело – за праведну Србију“.

 

Наиме, напредњачки лидер Александар Вучић најавио је да ће он и Вулин сутра поднети кривичну пријаву „сами против себе“ због навода да су умешани у послове групе Вељка Беливука, али ово питање је изгледа било постављено далеко раније.

Вучић је истакао и да је спреман да иде на полиграф и одговара на питања – да ли се икада видео са Беливуком и Миљковићем, као и да ли је икада било какав контакт са њима остваривао.

На вечерашњи игроказ реаговао је Срђан Ного, који је изјавио да Вучић и Вулин сами себи намештају робију, јер је лажно пријављивање кривично дело, а ако није лажно, онда значи да је пријава основана и да је истина да су њих двојица руководили криминалним кланом Беливука!