Прочитај ми чланак

НОГО: Ако вас криминалци нападну багером, чекићем имате право да их убијете! ВИДЕО

0

Политичар Срђан Ного најавио је да народ више неће долазити голорук на протесте након што је издајнички режим Александра Вучића покушао да изазове крваве сукобе пославши на мирне демонстранте своје СНС фаланге.

Он је у видео обраћању изнео свој став о тренутној политичкој сцени у Србији и најавио шта ће се даље дешавати:

„Погледајте емисију и сазнајте какав су план колонијални управници замислили и какве улоге су наменили својим пионима из власти и „опозиције“. Њихов план може да успе само ако ми будемо пасивни посматрачи, јер крајњи резултат ми одређујемо. Како да решимо све наше појединачне проблеме. Тајкуни који су нас опљачкали смеју нам се у лице преко медија, говорећи како важе правила Дивљег запада. Они су каубоји, ми смо Индијанци. Е па добиће Дивљи запад.

Нас је много више, 6 милиона нас, 200 хиљада њих. Шта мислите ко ће да победи у сукобу? После напада хулигана чекићима и штангалама на народ пређена је тачка без повратка. Замислите да је неко од људи на пример ишао у лов или стрељану пре протеста и имао оружије у колима, и кад су дошли криминалци са чекићима узео оружије и пуцао у њих и убио их? Да ли би одговарао? Па наравно да не би, класична нужна одбрана. Вучић би тад кукао убише нечију децу. Па што „деца“ иду чекићем на народ? Нека родитељи те деце закључају своју децу убудуће, јер свако има право да их убије као керове ако крену чекићем да нападају. Нулта емпатија за такве и они немају право на живот.

На следеће протесте сигурно људи неће ићи голоруки. Носите шта год да имате, да заштитите своје животе. Како ће проћи полицајац Александар Крстић и чему може да се нада после оног снимка како баца жену преко банкине?“ – рекао је Ного.