Прочитај ми чланак

Вучићева лажна истраживања и уцењене главе

0

Александар Вучић је последњи човек који треба да прича о изборним победама. Зна добро председник Србије са колико процената влада Србијом и да су последњи избори били - сам са собом. Зато га је и бојкот опозиције натерао да исто вече, после "победе", распише изборе 2022. године. Као никад нико пре тога.

Зато је Вучића данас „изула“ изјава Драгана Ђиласа, председника Странке слободе и правде, да би тренутно 56 одсто људи у Београду гласало за опозицију, а да је у Србији скоро па изједначено. Наравно, наручена и намештена „истраживања“ СНС говоре другачије, а њих, дакако, брани све и свја у опустошеној држави званој Србија.

– Ми немамо истраживања, то раде стручни људи када раде истраживања. Могу да вам кажем кад стручни људи ураде истраживања, а кад ради Ђилас, то је машински мозак… Само остаје да сачекају, победили су. Што се истраживања тиче, то за 3-4 месеца кад буду избори. Има једно најбоље истраживање, то истраживање се зове избори. Дођу људи на бирачко место, па заокруже број испред листе или имена, па кад се ти гласови преброје, то истраживање је једино валидно – рекао је Вучић.

Тако је, председниче, уцењене главе иду на биралишта, доведеш их до просјачког штапа па им даш 20 евра, кило брашна, литар зејтина, обећаваш бољи живот, јер под тобом то „бољи живот“ се своди на 945. репризу серије на РТС-у који си окупирао.

– Ми ћемо да се боримо јер мислимо да је лоше да прошлост победи у будућности, да бивши режим победи. Мислимо да би то било врло лоше за Србију, али наравно, вољу народа ћемо да поштујемо – додао је Вучић.

Иначе, актуелни председник Србије је на власт 2012. године дошао као прошлост, црна прошлост за Србе и Србију, као неко ко се борио за наш народ тако да га тамо где се Вучић „борио“ – Срба више нема. И усред рата добио од државе стан, не марећи за колоне избеглица које су последица његове, Шешељеве и Милошевићеве политике, касније бомбе које су падале по нашим градовима…

Остала су још 103 дана…