Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ СА ЧЕПУРИНОМ: Огромна је част угостити Путина

0

Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Чепурина, са којим је разговарао о билатералној сарадњи двеју земаља, посебно о конкретним пројектима економске сарадње, наводи се у саопштењу Кабинета председника Србије.

С тим у вези је констатовано да се од предстојећег састанка копредседавајућих Мешовитог међувладиног комитета за сарадњу очекује да да значајан подстицај повећању трговинске размене и економског напретка Србије и Русије.

Двојица саговорника су договорили и следеће кораке у припреми званичне посете председника Владимира Путина, која је најављена у јануару. Како се наводи у саопштењу, Вучић је рекао да је за Србију огромна част да поново угости председника Русије, као и да сматра да је његов долазак израз поштовања председника Путина за нашу земљу, као и традиционалног пријатељства двеју земаља и братства двају народа.

Председник Србије је изразио подршку Путину на одлучности у спровођењу пензионе реформе, уверен да ће она руској држави и руском народу донети огромне користи у будућности.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!