Прочитај ми чланак

Вучић и Мило у паници:Да ли су ФБИ и ДЕА проверавали куповину станова у БГ на води

0

Пре седам дана, портал Нова.рс обратио се прес служби Београда на води с питањем да ли је тачно да су припадници америчке ФБИ и агенције за борбу против дроге ДЕА истражују на који начин су вршене куповине станова у овом насељу. Иако су информације да се врши истрага нашем порталу потврђене из више различитих извора, из компаније “Belgrade Waterfront” нису желели да коментаришу наша сазнања.

Како наводе извори Нова.рс, сумњиво порекло новца појединих купаца станова у Београду на води, подстакло је истражитеље ФБИ и ДЕА да покрену проверу како су се вршиле трансакције и како су поједине особе дошле до некретнина у овом елитном насељу.

Foto: YouTube Asteriks

Званичних информација о истрази за сада нигде нема, стога је тешко утврдити да ли се заиста врши истрага, ко ју је наложио и ко су осумњичени.

Због тога се редакција нашег портала обратила прес служби Београда на води, с молбом да нам потврде аутентичност ове информације и да нам одговоре, уколико је заиста тачно, шта су истражитељи навели као образложење за почетак истраге.

Међутим, одговор на питање које смо поставили почетком месеца, до објављивања овог текста, нисмо добили, већ нам је кратко поручено: “Немамо коментар”.