Прочитај ми чланак

Војислав Шешељ све популарнији и на Твитеру

0

На последњој конференцији за медије, новинаре је посебно интересовала активност председника СРС, др Шешеља, на Твитеру:

seselj slika

Новинар: Да ли сте због блокаде у српским медијима одлучили да отворите твитер налог?

Др Војислав Шешељ: Па твитер налог ми је отворио, да вам искрено признам, мој син Александар. А ја за ових 12 година заправо нисам сасвим ни знао шта значе те друштвене мреже, шта је Јутјуб, шта је Твитер, шта је Гугл, шта је Фејсбук, је ли тако? Ничега од тога није било кад сам ја кренуо за Хаг. Имали смо страначки сајт на интернету, имали смо мој лични сајт на интернету и то је било све. Често сам играо шах на компјутеру.

Новинар: Имате јако велики број пратилаца, у сваком случају имали сте преко твита преко 2500 људи који су вас пратили.

Др Војислав Шешељ: Близу смо 3000, ја мислим, али добро, ја сам активан на том сајту. Сваког дана смислим по једну лепу реченицу да привучем људе који прате мој сајт и нове, који тек постају пратиоци, а највише пажње је привукла моја изјава у којој сам цитирао Јована Дучића. Како рече Јован Дучић: „Хрвати су најхрабрији народ на свету, али не по томе што се никога не боје, него по томе што се ничега не стиде”.

seselj tviter

Имала је одјека та реченица и у Хрватској. Једна њихова телевизија синоћ ме је звала и директно сам се укључио у програм, негде око 25 минута је било, где сам се из петних жила залагао да се Иво Јосиповић поново изабере за председника републике и где сам хвалио до изнемоглости Весну Пусић, министра иностраних послова Хрватске. Имате ли још питања? Па пазите, то је све трагикомично. Колико је глупих људи у међувремену испливало на политичку површину, то је невероватно. Ја имам утисак да су раније политичари били много интелигентнији. Имате ли још питања? Хвала вам што сте се одазвали.

 Данас, два дана после те КЗН, др Шешељ је на свом твитер налогу добио још додатних 500 пратилаца а активност му не мањка.

(Србин.инфо)