Прочитај ми чланак

Весићу, где су ти украси: Нова година у мраку

0

Покрет #1од5милиона позива Горана Весића да јавно објасни народу где су нестали украси са бандера којима се претходних година дичио.

Главни град земље „екомонског тигра“, на велико изненађење, ову Нову годину дочекаће само половично окићен. Навикнути на Весићеву еуфорију поводом празника, питамо се шта се догодило и због чега ове године Београд не сија као претходних.

Да није можда ипак криза, а не „тигар“? Је ли се то Весић мало заиграо протеклих година, па направио толики дефицит да ове године у огољеном буџету града нема новца ни за његову омиљену зимску чаролију? Или је у питању све то заједно са недостатком струје без које новогодишњи украси не могу да сијају, а што је последњих дана постала табу тема?

Народ треба да зна зашто нема украса, односно ко му је уништио јавно предузеће Електро-привреду Србије увлачећи у њега своје нестручне кадрове.

Весића позивамо да каже где су украси, а све остале функционере СНС-СПС коалиције да јавно признају да су земљу која је изродила једног чаробњака струје (Николу Теслу), успели да оставе без исте.