Прочитај ми чланак

ВЕСИЋ: Он хоће моју крв – Иза сваког напада на мене стоји лично Драган Ђилас

0

Последњих дана заменик градоначелника Београда Горан Весић често је био на удару опозиције.

Информер и режимски медији тврде да је приликом промоције Весићеве књиге, опозиција  организовала паљење истих (иако се књига још није ни појавила у продаји), а те вечери је народ јурио Весића кроз Кнез Михајлову уз повике „Весићу лопове“, при чему је грубо реаговало и његово обезбеђење у покушају да га заштити од бесне масе.

У суботу, током протестне шетње, опозиционари су дошли испред зграде у којој Весић живи са породицом. Заменик градоначелника јасно је ставио до знања ко стоји иза ових атака на њега, апострофирајући лидера СзС Драгана Ђиласа, који се јавним саопштењем оградио од овог догађаја.

Заменик градоначелника поново се огласио и рекао да иза свих ових дешавања стоји Ђилас и да он жели да „падне крв“.

Одговор Ђиласу на данашње саопштење којим би оправда то што је у понедељак увече организовао покушај мог линча и спаљивање моје књиге а то што је јуче послао своје хулигане да прете мојој породици испред зграде у којој живим.

Ђилас данас осуђује долазак хулигана пред моју зграду и претње мојој породици које је сам организовао и платио да то раде!? Ђилас организује протесте сваке суботе, плаћа организацију, смењује и поставља “лидере” па је тако најурена Анасоновићка а доведен… Сее Море