Прочитај ми чланак

ВАРХЕЉИ У КАРАНТИНУ Видео се пре само ТРИ ДАНА са Вучићем и делом опозиције

0

Европски комесар за проширење Оливер Вархељи, објавио је на свом Твитер налогу да се налази у самоизолацији, након што је сазнао да је члан његовог тима позитиван на коронавирус. Пре три дана, Европски комесар се састао са председником Србије Александром Вучићем, а том приликом су се и срдачно руковали.

printscreen

 

Вархељи је написао на Твитеру да је данас обевештен да је члан његовог тима позитиван на коронавирус.

“Док чекамо нове резултате, мој тим и ја смо у самоизолацији у складу са препорукама о јавном здрављу. Осећам се добро, немам никакве симптоме, на тестовима прошле недеље био сам негативан”, поручио је Вархељи на Твитеру.

Пре три дана, председник Александар Вучић састао се са Вархељијем, где су разговарали о Извештају Европске комисије.

“Говорили смо о свим недостацима, говорио сам о својим пропустима. Фер је да будемо искрени. Причали смо и о извештају, важно је видети политичке и економске ствари. Што се економије тиче, у претходних годину дана, Србија је међу бољима у Европи”, истакао је председник Србије.

С обзиром на то да се комесар налази у самоизолацији због вируса, поставља се питање да ли би из предострожности то требало да уради и председник Вучић. Уколико узмемо у обзир да Вучић ни маску не носи, да не поштује мере физичке дистанце, одговор се сам намеће.

Поред председника Вучића, Вархељи се у Београду састао и са председником Странке слободе и правде (ССП) Драганом Ђиласом, председником Демократске странке Зораном Лутовцем, лидером Покрета слободних грађана Павлом Грбовићем и функционером Народне странке Здравком Поношем.