Прочитај ми чланак

УЗБУЊИВАЧ поручује Вучићу: Имам доказе о твојим кримосима! СБПОК јој упао у стан!

0

Узбуњивач Наташа Пришић је позната по томе што је открила бројне злоупотребе у ЕПС-у док је директор био Милорад Грчић, а сада тврди да су јој припадници СБПОК-а упали у стан када она није била ту, као и да њу и њену породицу свакодневно надзиру.

„Ово је нечувено шта се дешава. Ја сам особа која је открила криминал у Електропривреди Србије. Моја зграда се надзире, доле стоје цивилна возила, људи који стављају качкете и скривају се и прате породицу Пришић. Постављам питање – Александре Вучићу, докле ћеш то радити“, упитала је Наташа председника Србије.

Наташа наводи да су људи из СБПОК-а упали у њен стан, фотографисали унутрашњост њеног дома и однели свом налогодавцу Братиславу Гашићу или „налогодавцу који је ушао у њен стан док она није била ту“. Том приликом су јој, како наводи, узели лаптоп у коме се налази документација за судове.

У мају ове године је ухапшена од стране СБПОК-а у Београду због сумње да је извршила кривично дела „Изазивање панике и нереда“, због тога што је слала мејлове амбасадама у којима тврди да Вучић штити криминалце. Пуштена је из притвора са наногицом, а суд је након тога поништио одлуку забране напуштања стана и скинуо јој наногицу.

Више о овоме у видео прилогу.