Прочитај ми чланак

Унука Титовог злочинца Саве Ковачевића: 17.000 ЕВРА НА РУКАМА!

0

Ирена Вујовић ужива да носи скупоцени накит. На Твитеру је осванула слика министарке за заштиту човекове средине која је окићена накитом за који аутор објаве тврди да кошта готово 17.000 евра!

– Ирена Вујовић, министарка (не зна ни она чега) : Сат  око 8000€, наруквица Chopard happy diamond око 2500€, Прстен Cartier diamond eternity  око око 5000€, Iphone 11 pro max  1400€ – написао је аутор објаве Бега.

Поставља се питање одакле толико новца министарки Вујовић за вртоглаво скупи накит? Све и да је стекла на легалан начин (у шта можемо с правом сумњати с обзиром на висину плате председника општине Савски венац) или можда добила на поклон, или пак у наследство, овакво бахаћење не служи на част једном члану Владе. Половина грађана Србије живи на ивици сиромаштва, сваке године на хиљаде њих одлази „трбухом за крухом“, а они који би требало да служе за пример свима, бахате се скупоценим накитом и стварима.

Министарки Вујовић препоручујемо скромност за промену, бар у јавности, а не да ионако довољно гладном народу набија прст у око својим бахаћењем.