Прочитај ми чланак

Адвокат Гајић: Против Дејана је кривичну пријаву поднео министаркин муж

0

Познати адвокат Владимир Гајић и високи функционер Народне странке открио је непознате детаље о противправном хапшењу Дејана Петра Златановића и Дамњана Кнежевића.

– У вези хапшења и притварања уредника медијске куће „Србин инфо“ и Дамњана, јако је важно знати да је Начелник УКП Нинослав Цмолић супруг министарке екологије Ирене Вујовић. Какав степен сукоба интереса! Они своје супруге који треба да воде рачуна и о криминалу у Влади држе у врху УКП-а!

Дакле, шеф Управе криминалистичке полиције, после Директора, човек број 2, супруг министарке Ирене Вујовић подноси кривичну пријаву против неколико грађана и једног новинара због вербалног деликта који се претвара у Угрожавање уставног поретка.. Нинослав Цмолић. Запамтите то име.

Нинослав Цмолић никада не би био шеф УКП-а да није супруг Министарке Владе Србије јер се ни по чему није доказао у полицији да би догурао до њеног врха. Уместо да буде професионална, полиција служи партији на основу старих комунистичких правила игре као ударна песница Партије.

А кад смо већ код министарке Ирене Вујовић, она би међу првима требало да буде предмет оперативне обраде УКП. Скоро је најурила из министарства два службеника која су отварала проблем загађења Београда. Она лично стоји иза тровача ваздуха у Београду…Отворићемо јој ту тему.

Дакле, не може да се подведе чак ни под прекршај оно што су говорили Дејан Златановић и Дамњан Кнежевић. Одлука суда да им одреди притвор по предлогу тужиоца живи је доказ како од НЕЗАВИСНОГ ПРАВОСУЂА НЕМА НИШТА. Говорили смо још од референдума, биће још горе. Ево примера фарсе са вербалним деликтом – закључио је на „Твитеру“ Владимир Гајић.