• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • УМЕСТО О ВУЧИЋУ ПРИЧАЛИ О САНДИ: Оштра полемика Обрадовића и Шаровића, пљуштале оптужбе (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

УМЕСТО О ВУЧИЋУ ПРИЧАЛИ О САНДИ: Оштра полемика Обрадовића и Шаровића, пљуштале оптужбе (ВИДЕО)

0

srpska zastava sarovic obradovic

Гостовање првог човека Двери Бошка Обрадовића и заменика председника Српске радикалне странке Немање Шаровића у телевизијској емисији „Без цензуре“ обележиле су бројне међусобне оптужбе.

Шаровићу је највише засметао улазак Двери у коалицију са Демократском странком Србије за предстојеће изборе, док је Обрадовић приметио да је Шаровићев једини проблем Санда Рашковић Ивић.

Заменик председника радикала је казао да Двери и ДСС не деле исте ставове, што је предуслов за удруживање, а током емисије није чуо за вредност која окупља те две парије.

Он је Обрадовићу чак и упитао „Зашто се стиди Санде Рашковић Ивић?“

„Ви се представљате као десница, а у коалцији сте са Сандом Рашковић Ивић. Да ли стојите иза њеног става да у Србији нема новог национализма? Да је у Сребреници био геноцид? Да је Хрватска имала право да окупира Републику Српску Крајину?“ упитао је Шаровић.

Обрадовић је поручио да он није део Демократске странке Србије и да они требају да одговарају за своје поступке.

„Двери су последњих годину дана у коалицији са ДСС. Што се тиче Сандиних изјава, видим да су бројне извучене из контекста и сада се користе за непрестану рециклажу“, рекао је Обрадовић.

Лидер Двери је додао да нема проблем са радикалима зато што су обе странке у опозицији, а његов проблем и противник је СНС.

– Свако ко подрегева сукобе између патриотске опозиције ради за Александра Вучића. Ви сте више времена потрошили на Сандру Рашковић Ивић него на све друго- казао је Обрадовић.

Шаровић је рекао да не зна о каквом сукобу се говори, али и да у Обрадовићевој политици нема ни „н“ од национализма. Оптужио га је и за недоследност у политици напомињући да се радикали нису одрекли ниједног свог става за 25 година.

Обрадовић је закључио да је Шаровићев једини проблем изгледа Санда Рашковић Ивић.

Како је изгледала полемика Обрадвоића и Шаровића погледајте у видеу:

Извор: Nova Borba