Прочитај ми чланак

УДБА ЕЛИТА Пропагандиста 90-их са Вучићевим Кризним штабом промовише књигу!

0

Уредник информативног програма РТС-а у време НАТО бомбардовања Милорад Комраков представио је своју књигу о коронавирусу, а на промоцији учествовали су и чланови Кризног штаба Предраг Кон и Бранислав Тиодоровић.

Компраков је био један од главних пропагандиста Милошевићевог режима деведесетих година и у време док је био уредник информативног програма погинуло је 16 радника РТС током бомбардовања зграде у Абардаревој улици.

– Милорад Комраков, да, да, онај са Дневника 2 који би требало да је у мишијој рупи до краја живота, лажов, ратни хушкач и убица, др Предраг Кон и др Бранислав Тиодоровић представљају књигу о Ковид-19 који писао Комраков – написао је Здравко Јанковић на Твитеру.

Мрачне персоне из деведесетих година вратиле су се на велика врата. Таква ситуација не би требало да нас чуди с обзиром на то да је министар информисања за време НАТО бомбардовања био управо садашњи председник Србије Александар Вучић.

У то време Комраков је био уредник информативног програма РТС-а, 16 радника је погинуло у згради у Абардаревој улици, јер им је био забрањен излазак из ње, иако је НАТО прогласио РТС као легитимни војни циљ и бомбардовање јавног сервиса било је само питање тренутка.

Милошевићев уредник је након 5. октобра смењен са функције, када су демонстранти упали на окупирани РТС и заузели га.

Данас, 21 годину касније, Милошевићев пропагандиста је, као и многи други, рехабилитован у јавности, те уместо да се више никада не појави међу грађанима, пише књига на чијој промоцији учествују чланови Кризног штаба. Комраков је написао три књиге о ковиду, а рецензент једне од њих је и бивши члан Кризног штаба Бранимир Несторовић. Изгледа да је Комраков око себе окупио готово цео Кризни штаб.

Деведесете, добро нам дошле опет!