Прочитај ми чланак

„У Новом Саду је референдум за или против СНС“

0

Новосадска опозиција "Удружени за слободан Нови Сад" позвала је данас Новосађане да изађу на изборе 2. јуна у што већем броју, јер ће то бити својеврсни референдум за или против власти Српске напредне странке, која већ 12 година девастира Нови Сад.

Кандидаткиња за одборницу у Скупштини града Бранислава Пандуров рекла је да 2. јуна нису избори, него референдум, на коме ће грађани одлучити да ли ће после 12 година исти, арогантни и бахати људи, без знања и без правих диплома, управљати Новим Садом или ће их уједињена опозиција послати у историју.

„Тада одлучујемо и да ли ћемо дозволити да читав наш град буде и даље партијски плен владајуће странке или ће бити слободан“, рекла је Пандуров, саопштила је коалиција НАДА.

Она је додала да политика власти да је партијска књижица важнија од дипломе, довела до тога да грађанима треба „дебела веза“ да би дете уписали у вртић, добили посао, па чак и социјалну помоћ.

„Избори, односно референдум ће показати да ли ћемо дозволити да наша најбоља и најобразованија омладина и даље одлази из нашег града због свега овога у потрази за бољом будућношћу или ћемо то прекинути. Последњи је час да мењамо ову власт и да се на сваком месту у нашем граду, пре свега поставе људи од знања и од струке и људи који највише на свету воле овај наш Нови Сад“, казала је Пандуров.

Новосадска опозицију „Удружени за слободан Нови Сад“ чини НАДА, све странке Србије против насиља, покрет Браво и Војвођани – ЛСВ.