Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – СРЂАН НОГО: О Вучићу, Брнабићки и милиону миграната који улазе у Србију

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, која је већ изазвала велику буру у јавности и оштру реакцију режимских медија и владајућих странака у Србији, због изнетих ставова у вези српског премијера Ане Брнабић и председника Србије Александра Вучића, био је народни посланик Српског покрета Двери, Срђан Ного. Тема емисије је била како СНС-СПС режим, на челу са Александром Вучићем, управља и често кршећи закон, влада Србијом.

„На себи имам мајцу са ликом госпође Стојанке Стојановић Цоке са натписом „Када неправда постане закон отпор постаје дужност”. Дошао са с њом наменски јер је Србин.инфо, коју си ти основао, једна од ретких медијских кућа у Србији која је на објективни начин извештавала преносећи прави значај и симболику дешавања који се тичу поменуте госпође Стојановић, за разлику од велике хистерије, која је у масмедијама завладала, јер су се властодршци у нашој земљи јако уплашили, после чина који је она урадила и велике подршке у народу, којеги је добила за тај свој поступак”, у емисији је рекао Ного, додавши:

„Ја подржавам Стојанку Стојановић Цоку, јер иако се ја лично осећам слободан, пошто слобода тражи људе и људи траже слободу, ми живимо нажалост у једној неслободној земљи, која је дуго неслободна, може се рећи од НАТО окупације и петооктобарског пуча, и у којој једна те иста елита све разорније и разорније влада у тоталитарно окупираној држави, мењајући само повремено појединце на њеном самом врху,” у емисији је подвукао г.Ного.

У емисији се још говорило и како је НАТО током 1998. и 1999. окупирао Косово и Метохију и намерава у свој савез да увуче Србију, о корупцији у српском правосуђу и како због тога извршавају самоубиства људи широм Србије, како се наша држава пљачка преко страних инвеститора, о мигрантима, Даблинском споразуму и издаји државе коју је починила премијер Србије Ана Брнабић, као и о томе зашто су се политичари згадили народу.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!