Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – ДР ДЕЈАН МИРОВИЋ: Вучић је увек био другосрбијанац као Чеда Јовановић

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је ванредни професор Правног факултета, Приштинског универзитета, измештеног у Северној Косовској Митровици др Дејан Мировић. Тема емисије је била повезаност режима Мила Ђукановића у Црној Гори са режимом Александра Вучића у Србији.

„У Србији имамо апсурдну и срамотну ситуацију да један шверцерско-криминални режим, који је на власти у Црној Гори, има несразмерну, огромну моћ у Србији – од медија, полиције и подземља – у односу на број становника и БДП који има”, устврдио је др Мировић у емисији говорећи о томе како је режим Мила Ђукановић јак и у Србији, додавши:

„Вучић је у тако подређеном положају због тога што су оба режима, и у Србији и у Црној Гори, под контролом Клинтоновско-Сорошке клике са Запада.”

А шта је још у о везама Ђукановића и Вучића , током ове емисије рекао др Дејан Мировић, као и у о НАТО савезу, руској спољној политици, косовском проблему и о утицају прозападног НВО на политику председника Србије, погледајте у видео клипу горе.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР