Прочитај ми чланак

Твитераши Стефановићу: Нешо, кажи све што ти је на души, казна ће ти бити мања

0

Отворени рат између Александра Вучића и Небојше Стефановића се све више распламсава, а најновији напад Вучићевих таблоида на министра одбране са оптужбом да је радио за Вељка Беливука, наишла је на жесток одговор Стефановића који најављује тужбе. Као и сваки пут када дође до сукоба унутар власти, реакције на друштвеним мрежама су бројне.

– Стављајући ме у исти кош са мафијом, као оне који ће „профитирати од уклањања Вучића“, аутори и инцијатори оваквих болесних конструкција прешли су сваки праг нормалног и њихове безумне нападе схватам као нападе на мене, моју породицу и моју државу, тако да ће и моји даљи одговори и кораци бити такви да заштитим све што ми је најсветије – саопштио је Стефановић најављујући тужбе у понедељак.

Подсетимо, прорежимски таблоид Објектив, који контролише Стефановићев кум Александар Папић, објавио је јуче да је дошао у посед Скај порука које је Веља Невоља размењивао, а из којих је јасно да су бивши министар полиције Небојша Стефановић и Дијана Хркаловић контролисали криминалну хоботницу која је терорисала Србију.

– Небојша Стефановић би боље било да тужи Вучића. Он стоји иза таблоида који копају раку др Небојши. Али, наравно, велико фолирање се подразумева – каже Бата Јоле.

– „Небојша Стефановић најавио тужбе против таблоида који га повезују са ‘завером против Вучића'“. Адвокат ће му бити Ђукозон – претпоставља Мргуд Пензос.

– Издржи, легендо. Ти си за све њих доктор наука – поручује Поwерс Аустине.

– Јефтиније ти је да једноставно кажеш Вучићу да га још увек волиш – констатује Цалибаните Лион.

– Има да се опариш више него твој ћале у Крушику – мишљења је Јосип Броз ТИТО.

– Доћи ће на ред тај предмет тамо негде 2025. кад ће већ бити у творза. Таман за цигаре – сматра Лаунцелот.

– Нећу да ме Вучићеви медији повезују са Беливуком, јер то штети Вучићу. Ако сам ја добро разумео Слину – написао је 5налог.

– Нешо из БГ-а, једини начин да скинеш одговорност са себе, јесте да проговориш. Кажи све оно што ти је на души. Казна ће ти у том случају бити доста мања, а и суд цени искрено кајање. Значи, проговори и закопај ГА – поручује Аца_РОМ.