Прочитај ми чланак

ТРКА ЗА ФОТЕЉУ: Наташа Вучковић смењује Пајтића

0

Вучковићева је смислила да се не меша у тренутне догађаје и не експонира кад је у питању њена могућа кандидатура за председника ДС, иако је тајно подржала Шутановца да дође на Пајтићево место.

Фото: Ненад Михајловић

Фото: Ненад Михајловић

Превирања у Демократској странци узимају маха, а најновија сазнања Курира говоре да функционерка те партије Наташа Вучковић хоће преко Драгана Шутановца да се дочепа фотеље у којој је тренутно Бојан Пајтић.

Вучковићева је смислила да се не меша у тренутне догађаје и не експонира кад је у питању њена могућа кандидатура за председника ДС, иако је тајно подржала Шутановца да дође на Пајтићево место. Међутим, како каже извор Курира из ДС, она ће се у последњем тренутку наметнути за то место и изиграти Шутановца.

– Наташа Вучковић је подржала Шутановца, али је то њен трик да би изгледало да су Шутановац и Пајтић у сукобу. Они треба да се међусобно „докрајче“, па да се испостави да је она једино решење, као неко ко је неупрљан дошао за кандидата за место председника ДС – каже извор Курира.

Наташа Вучковић није хтела ни да потврди ни да демантује наше тврдње, док Шутановац и Пајтић нису одговарали на наше позиве.